Nieuwsbrief
Home    Vloeren reiniging  Shineclean reinigings concentraat 300 ml
Shineclean reinigings concentraat 300 ml

Shineclean reinigings concentraat 300 ml


Het Shineclean concentraat voor 100% streeploze ramen, spiegels en vloeren.

Het Shineclean reinigingsconcentraat is ideaal voor het streeploos reinigen van ramen en spiegels, het is niet meer mogelijk dat er strepen op uw ramen ontstaan. Het concentraat zorgt voor 100% streeploze ramen en spiegels.

Daarnaast is het concentraat ook zeer goed voor al uw vloeren, tegelwanden, kunststof, hout, sanitair en de gehele auto. Doordat het reinigingsconcentraat geen vetlaag meer aanbrengt wordt alles weer streeploos en stralend schoon.

Hieronder vindt u ook een uitgebreide beschrijving voor het optimale gebruik van het Shineclean reinigingsconcentraat.

Voor meer productinformatie zie hieronder.

Levertijd: 3 werkdagen€ 9.50

Artikelcode: CC57421

Shineclean reinigings concentraat  300 ml


  • Productinformatie
  • Andere bestelde ook

Het Shineclean reinigingsconcentraat is een krachtige reiniger die naast ramen en spiegels ook uw vloeren zal laten stralen. Slechts een klein scheutje in een emmer water is al meer dan voldoende voor een super resultaat. Alles zal weer stralend schoon worden, daarnaast zal er geen vetlaag meer ontstaan.

Elke keer als een doek of dweil weer uit het sop komt zal deze weer schoon zijn.

Indien u de Shineclean vloermop heeft, hoeft u slechts enkele druppels te gebruiken. Het concentraat is dus zeer zuinig in gebruik.

Voor een uitgebreide beschrijving over het gebruik van het reinigingsconcentraat kunt u klikken op de onderstaande link: